<$BlogRSDUrl$>

7.6.04

Έχω καλά νέα, κακά νέα, μια επισήμανση κι ένα "α, ναι!". 

Τα καλά :
  • ανεβήκαμε στην άλφα εθνική. Θ' αρχίσω ν' ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, ο άσχετος.

  • Επιτέλους, ένα google για τους Elmer Fudd αυτού του κόσμου. ( από το μια παρέα, εδώ ακριβώς - σημειώνω ότι ο Ντάφυ είναι που φτύνει, όχι ο Έλμερ )

+
Τα κακά :

γεμίσαμε κάφρους ( δεν ακριβολογώ : κάφροι, από το ιταλικό cafro, που προήλθε από το αραβικό kafir, που θα πει "άπιστος", παλαιά ονομασία των φυλών Κόζα ή Ξόζα της ΝΑ Αφρικής, όπως τους αποκαλούσαν οι Μουσουλμάνοι.- λεξικό Μπαμπινιώτη ). Οι τελευταίοι που επέδραμαν κάποιους θα ζήλεψαν,δεν μπορεί.
*
Ο πατερούλης, βουλευτής του ΚΚΕ και πανεπιστημιακός αν δεν κανω λάθος, Γιώργος Χουρμουζιάδης δηλώνει, ελαφρά τη καρδία, :
« η διοργάνωση της εκδήλωσης από το πανεπιστήμιο είναι άκρως επικίνδυνη για την σωστή σκέψη που πρέπει να μας διακρίνει ».
Μπρρρ... Πειθαρχικό το Πανεπιστήμιο δε διαθέτει ;
*
Θρησκόληπτοι, Ελληναράδες και Σταλινόπληκτοι ( "κι αυτοί που τους ανέχονται βαριά κομμουνισμένοι" λέει ο Σαββόπουλος ). Τρείς όψεις του ίδιου νομίσματος. Κι όσο περνάει ο καιρός τόσο θα τους βλέπεις να συμμαχούν, άτυπα ή επίσημα. Για να δούμε ποιες εφημερίδες θα ασχοληθούν και πώς.

+

η επισήμανση από αναγνώστη ( Δημήτριος Τσεχίας ) του επταήμερου του Διόδωρου :

"Διαβάζω συνέντευξη του γίγαντα της διανόησης Βαγγέλη Μεϊμαράκη:
«Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί οι υπουργοί να βλέπουν τις προτάσεις μας, να μην πέφτουν στην παγίδα της απάντησης, με δεδομένη την ερώτηση ότι αυτά που λένε πως είπαμε τα είπαμε».
Και νοσταλγώ τον δομημένο λόγο του Κίμωνα."

+
Α, ναι! ξέχασα να σου πω ότι στη σειρά άρθρων για τον εμφύλιο ( θα τα βρεις κάτω-κάτω ), προστέθηκε κι άλλο ένα - το όγδοο ( Νικολακόπουλος ). Σήμερα ( 09/06/04 ) πήρα χαμπάρι και το ένατο ( Μαργαρίτης ). Αναμένονται απαντήσεις.
*

buzz it!

 

Comments: Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?