<$BlogRSDUrl$>

8.6.04

ΝΕΩΤΕΡΟ ( δες από κάτω ): 

*
Ο,τι βρήκα : Σάκης Αποστολάκης ( Ελευθεροτυπία ), Σήφης Πολυμίλης ( Ελευθεροτυπία ), Πάσχος Μανδραβέλης ( Απογευματινή, στεναχωρέθηκα που έμαθα ότι ένας αγαπημένος ποιητής - ο Ηλίας Λάγιος - λέει αηδίες ), Γκαζμέντ Καπλάνι ( Νέα ), Φωτεινή Στεφανοπούλου ( Νέα ), ? ( Ριζοσπάστης ).
*
ΚΙ ΑΛΛΟ : Στάθης Σταυρόπουλος ( Ελευθεροτυπία, κάτω-κάτω - τo βρήκε ο talos ). Μυστήριο που δε βρίσκω τίποτα ( μέχρι στιγμής ) στην Αυγή. Περιέργως δεν μου κάνει εντύπωση που δεν βρίσκω τίποτα στον Αγγελιοφόρο της Θεσσαλονίκης.
*
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ :
"κάνε θεούλη μου, αυτή η - μικρή - κουβέντα που γίνεται ( και θα γίνει ) στον τύπο, να μη γίνεται για να στερήσουν από το ΚΚΕ λίγες ψήφους διαμαρτυρίας. Και κάνε να ενεργοποιηθεί το πειθαρχικό του Πανεπιστημίου για να αποδειχτεί ότι οι θεσμοί είναι σε θέση να αυτοπροστατεύονται και δεν έχουν ανάγκη τους απέξω."

*
09/06/04 : Απ' ότι βλέπω ( μπορεί κάτι να μου ξέφυγε ) ο αναγνώστης της Αυγής μαθαίνει, δια της πλαγίας οδού, ότι κάποιος δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας, ρώτησε την Αλέκα " για την δυναμική 'μεταφορά' από την ΚΝΕ και το ΚΚΕ εκδήλωσης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για το προπαγανδιστικό βιβλίο 'Η μαύρη βίβλο του κομμουνισμού' ". Σταματάω να ψάχνω. Ίσως ( ίσως ! ) κάτι να δούμε στο φύλο της Κυριακής ( έχουμε και τις ευαισθησίες του Ελεφάντη βλέπεις ) αλλά θα είναι αργά.
*

buzz it!

 

Comments: Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?