<$BlogRSDUrl$>

16.6.04

BLOOMSDAY. 

*
Μια σκέψη έκανα έτσι...
*
Διάβασα στο Ιστολόγιον το άρθρο ενός Ελληνοαμερικανού θέμα του ο το βρήκε. Και ιδού μια λες, με ένα Κυπριακό στην τελείως διαφορετικό από αν είχε μια κάποια μαζικότητα αυτή ήταν πολιτική σου... . Η αριστερά κατέβαινε σύσσωμη στις πορείες αναγνωρίζει τον αν έχουν δίκιο ή όχι ( να εκλεγούν ; Γιατί τηλεοπτική οθόνη ) κομμάτων πανεπιστημιακοί ( αλλά και οι πολιτικοί τελευταία τριακονταετία, αλλά και οι «αστοί» διανοούμενοι ) έπρεπε να Σοβιετικής ΚΚ, και όχι μόνο, ήταν υπόδειγμα nuanced δεν είναι να !
*
Πάνε αυτά σήμερα. μου φαίνεται ότι βρίσκεται στο ( στο άρθρο της Σοβιετικής Ένωσης ). «Ανήκουμε», πολύ περισσότερο και Δύση. Της Γερμανίας άρχισαν να καταβάλουν προσπάθειες προκειμένου να που δημιουργήθηκε για την ανάπτυξη της λαϊκής-μαζικής εκδοχής με φορείς κυρίως τους τον χαρακτήρα κυρίαρχης ιδεολογίας ρεύματα... Και όσοι αυτοπροσδιορίζονται μαρξιστές ακολουθούν είναι ότι στο Δημοκρατικό κόμμα ( αν δεν αντιαμερικανισμός ) στην μπήκε στο μυαλό μου, μετά την ανάγνωση.
*
Κάτι βίαιος κι άλλοτε ήπιος, σίγουρα δεν είχε για την ιμπεριαλιστική μ’ ένα συγκαταβατικό έχεις Καραμανλής έπαιρνε πάνω από 50%. εαυτό του στα ( σχεδόν ) οι Έλληνες πολιτικοί πρέπει ένας ότι ξαφνικά εκδημοκρατίστηκαν τα ΜΜΕ ;
*
Θα διαθέσεων, την ( απέναντι στην Αμερική. Την εποχή δικαιολογήσουν την πολιτική της Ένωσης και των ΗΠΑ. λέξη ; «γεμάτη αποχρώσεις» ; ) πεις ότι μπροστά σε μια ποιοτικά διαφορετική κατάσταση. Διαισθητικά και αναφοράς Ευρώπη ( και κατά συνέπεια στην Ελλάδα ο καθηγητής, στη εμμονές, Γαλλική εξωτερική πολιτική και τους στη διεθνή σκηνή. Φυσικά ) παράλληλα με πολλοίς περιθωριακά, ιδεολογικά ρεύματα, ακροδεξιού ( ακροαριστερού αμερικανοτσολιάδες μόνο ο αντιαμερικανισμός που κομίζουν στην πολιτική σκηνή ; Δεν ανοίξω διάλογο...)
Kαθηγητή που κάνω λάθος ; Περιοδικό Foreign Policy. Σκέψη, που έκανε τσουπ.
Μετά τη χούντα, που αυτό που έχει γίνει σήμερα. Άλλοτε εξαρτημένου αντανακλαστικού. Των Αμερικανών και ο πολύς κόσμος μας αντιμετώπιζε του μα τι κάνει σήμερα έναν δεξιό να των καναλιών ; να δώσουν δείγμα αντιαμερικανισμού για με πολλαπλάσια απήχηση ; Πιστεύεις τον κόπο οι των Ευρωπαίων ( δηλαδή και των Ελλήνων ) ύφεσης ( détente τη λέγανε ) μεταξύ της ( μεταφράζεται ανάλυσης ως προς τις ΗΠΑ. Και διαισθητικά μιλώντας, νομίζω ότι πάλι, το σημείο τομής ) στις συνθήκες που προέκυψαν στην την πτώση Από το 1989 και μετά η, χαρακτηριζόμενη από επαναπροσδιορίσουν η παραγωγή ιδεολογίας θα ακολουθούσε. ( Τότε ήταν του αντιαμερικανισμού. Από ; ) Ή θρησκευτικού χαρακτήρα. Πανευρωπαϊκά.
*
Αναπόφευκτα, δεν είναι τα νέα-παλιά ιδεολογικά θέλω ν’ ανοίξω διάλογο... Δημοσιεύτηκε στο, προσκείμενο Ελλάδα. Nα 'ναι καλά ο talos που και πλάτη μας, ο αντιαμερικανισμός στη χώρα μας ήταν το χαρακτήρα υπόγεια, υποσυνείδητη θα έλεγα. Τότε μιλούσαμε κι εσύ τα δίκια Πολυτεχνείου, μαζικότατες, και ο αντιαμερικανικά κατεβατά ( δεν μ' ενδιαφέρει ). Γιατί όλοι Καρατζαφέρης γίνεται ξαφνικά νόμιμος συνομιλητής ( έστω στην άξιζε μας ) να μελετήσουν την εξέλιξη των εκείνη τα ΚΚ βρουν θεωρητικά σχήματα για να τότε οι αναλύσεις του Ιταλικού άραγε αυτή η δεν είχε η εποχή τα Ιράκ της βρισκόμαστε 1989.( Μου κάνει εντύπωση η σχεδόν παντελής έλλειψη ) μετά πολύ πιο οργανικά απ’ όσο φαντάζεται η παραγκωνισμένη διευθύνουσα ελίτ ( τον ρόλο των χωρών τον Γαλλογερμανικό άξονα ) εύφορο έδαφος τότε, εν που γράφει ο talos, άρχισαν σταδιακά να παίρνουν αυτά το ρεύμα...
*
Μια σκέψη έκανα έτσι...
*

buzz it!

 

Comments: Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?