<$BlogRSDUrl$>

11.7.06

Istanbul. 

Παγκόσμια συνωμοσία εις βάρος των οσίων και ιερών της Ελλάδος. Όπου και να γυρίσεις το διαπιστώνεις. (Παγκόσμια σου λέω. Οι Αμερικανοί πρωτοστατούν ασφαλώς.) Ωστόσο, λίγοι αλλά Εκλεκτοί, με συναίσθηση της Αποστολής τους, αντιστέκονται. Γιατί ξέρουν ότι αν δεν προσέξουμε θα χάσουμε την ταυτότητα μας, το όνομα μας, την ψυχή μας. Σαν κάτι κακομοίρηδες Αλγερινούς που πήρε το μάτι μου προχθές (γεια σου Old Boy -οι ποδοσφαιράσχετοι σε χαιρετούν). Και στα μέρη τους όμως, λίγοι, ή όχι και τόσο λίγοι αλλά οπωσδήποτε Εκλεκτοί αντιδρούν. Τέρμα όσοι ερμηνεύουν τα πάντα κατά το δοκούν. Υποκριτές και Φαρισαίοι όλοι τους. Υπάρχει και η Εθνική οπτική κύριοι! Σα-φή-νει-α επιτέλους! Ταύτιση λόγων και πράξεων:

By order of the prophet
We ban that boogie sound
Degenerate the faithful
With that crazy Casbah sound

Χα! Εκείνο που δεν υπολογίζουν οι συνομωτούντες είναι ότι λαοί με παράδοση χιλιετιών θα πάρουν κάποτε την εκδίκηση τους.
*
Καταραμένη παγκοσμιοποίηση
( !! )

*

Μα για πρόσεξε λίγο τον περί "ταυτότητας" σύνδεσμο: Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ερώτηση, και μάλιστα από ιερείς σε ιερείς, "Πότε ήταν καλύτερα τα πράγματα στο εσωτερικό της Εκκλησίας. Επί Ιερωνύμου, επί Σεραφείμ ή επί Χριστοδούλου;". Υποθέτω όμως ότι αυτά θα έχουν ήδη συζητηθεί εξαντλητικά.

*

buzz it!

 

Comments:
Το αιγυπτιακό είναι αριστούργημα. Χαριτωμένο, ερωτικό, ανάλαφρο, παιχνιδιάρικο. Το ίδιο και η μελωδία. Με ενθουσίασε (αλλά έχει μάπα εικόνα.)

Όσο για τον κλήρο, τι να πούμε. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι όλα κατανοούνται με όρους πολιτικής. Μικροπολιτικής για την ακρίβεια: να πάει καλά το μαγαζάκι. Αλλά ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε kukuzeli μου. Εμείς είμαστε για τα βιντεοκλίπ(ς). Πςςς.
 
Ξεχώρισα τον μουστακαλή αλγερινό. Έτσι όπως είναι με το κόοκινο φόντο, πετάγομαι ιδρωμένος και ψελλίζω "π Οτσαλάν τραγουδάει μάι γουέι!". Εντάξει, δεν είναι φτυστός. Αλλά θα μπορούσε να είναι ο μεντιτερανέ σωσίας του.

Για τα αρχιεπισκοπικά κόλπα τι να πω. Να κάνει κι ένα γκάλοπ στους διάκονους, όπου θα αποδειχθεί πως όλοι θέλουν να γίνουν ιερείς προκειμένου να εργαστούν για τη παγκόσμια ειρήνη.

(επίσης ομιλούν αγγλικά-γαλλικά και γνωρίζουν χρήση η/υ)
 
*
Ω, μα τότε αξίζει τον κόπο να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του PKK.
*
Σπάνιο ντοκουμέντο: η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος σε μυστική συνεδρίαση.
*
Με την Βούλα Δαμιανάκου.
*
Ο Οτσαλάν καταδιωκόμενος από πρωτευούσης εις πρωτεύουσαν.
*
Το έχω ξαναπεί. Αποφεύγω να επικρίνω τον αρχιεπίσκοπο. Είναι σαν να ληστεύεις εκκλησία.
*
 
*
Η ζωή πάντως επιφυλάσσει εκπλήξεις: Δεν περίμενα ποτέ ότι το Δεν ξέρω/Δεν απαντώ των δημοσκοπήσεων θα γινόταν ζήτημα ηθικής και εκκλησιαστικής τάξης.
*
 
Kuk,
nice to see that you TOO have become addicted to youtube...
Ώρα να έχουμε να ψάχνουμε.
The net has never been this exciting, methinks.
Σε συζητούσαμε με τη Τιτάνια το προηγούμενο Σ-Κ -
Salutations from yr' unofficial fanclub!
 
Μα εσύ έχεις γίνει ο άνθρωπος των χιλίων ονομάτων. Σκέφτομαι την κουβέντα σας και με φυσάει δροσερό αεράκι εσωτερικώς.
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?