<$BlogRSDUrl$>

22.6.07

Σε κολώνα έξω από την εφορία Χαλανδρίου:



*

Αυτό πρέπει να γράφτηκε για μένα:



Αύριο...

buzz it!

 

Comments:
Κουκ, κάνε μου μια χάρη, επειδή είμαι μακριά και που να συννενοηθώ με τα υπερωκεάνια τηλεφωνήματα: πάρε τηλέφωνο την χαρτοκαφεμάντισσα και ρώτα τη πόσο είναι η πρώτη διόρθωση λόγω ισχυρής αλληλεπίδρασης στην παραγωγή τόπ αντι-τοπ και Ζ, στο LHC. Σε φεμπτομπάρνς, πες της. Ξέρει αυτή.

Τρέχουμε μια προσωμοίωση Monte Carlo για να βρούμε την απάντηση, αλλά καλό είναι να διασταυρώσουμε τα νούμερά μας, αν μπορεί να βοηθήσει η κυρία, γιατί ξέρεις τώρα, αυτά τα Monte carlo,...
 
*
Ασήμωσε μπρε και θα σε πω εγώ!
*
Έχω πειστεί ότι θα μπορούσα να είχα διαπρέψει σ' αυτή τη δουλειά. Αυτό το "αλάνθαστη" θα μπορούσε να γίνει ο πυρήνας μιας μεγάλης περιουσίας...
*
Και στο τέλος ό,τι μου περίσσευε θα το έδινα σε φιλανθρωπίες.
*
 
Τώρα, μεταξύ μας,κ. lazopolis αυτό μπορεί να το απαντήσει ο καθένας χωρίς κανείς (σχεδόν) να μπορεί να κρίνει την ορθότητα της απάντησης.
Και μάγειρας να είσασταν, θα είχατε λιγότερη αυτοπεποίθηση για την κάβλα ( σόρρυ κ.Κουκουζέλη) που μπορεί να προκαλέσει η απαγγελία και μόνο, μιας ακατανόητης στους χόϊ πολλόϊ, φόρμουλας. ;-)


κ. Κουκουζέλη, ως απελθών διαχειριστής που πέρασε μία εφιαλτική θητεία σας παρακαλώ να εξοφλήσετε τα κοινόχρηστα αμέσως!!
 
Μα κι εγώ έχω διατελέσει διαχειριστής της πολυκατοικίας μας. Κάθε χρόνο αναλαμβάνει άλλος ιδιοκτήτης για να καταλάβουν όλοι τη γλύκα. Αύριο σπεύδω να ξοφλήσω.
*
Το πρόβλημα που θέτει ο κύριος Λαζόπολις είναι κυριολεκτικά elementary, αν μπορείς να επικοινωνήσεις με τα κατάλληλα πνεύματα.
*
Ασήμωσε είπαμε.
*
 
Φοβάμαι πως υπάρχει catch. Δεν λέει το κλασσικό αλάνθαστη χαρτοκαφεμαντεία, στη Ρώμη, στο Παρίσι, στη ΝΥ, τώρα και στο Χαλάνδρι. Άρα η εγγύηση αλάθητου είναι ισχυρή μόνο εντός των διοικητικών ορίων του Χαλανδρίου.

Καμία σχέση με την Ολυμπία Καντούνη. Οπωσδήποτε να δείτε το ενδεικτικό δείγμα επιτυχών προβλέψεων. Με δάκρυα (προσμονής) στα μάτια αντιγράφω ενδεικτικό δείγμα του ενδεικτικού δείγματος: Βροχή τον Αύγουστο(1990)
 
@κ. Αθήναιο:

παραδεχόμαστε οτι η απαγγελία μόνο μιας φόρμουλας δεν θα πρέπει να προκαλεί κανενός είδους καβλογόνα αντανακλαστικά, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η πρόθεση (όλων εμάς των lazopolis) ήταν να μάθουμε επιτέλους την αλήθεια (δηλαδή το αληθές νούμερο, το εθνικόν νούμερο) από τον κόσμο του πνεύματος και όχι τον κόσμο των μηχανών.

@Κουκουζέλη:

το να βρείς τα κατάλληλα πνεύματα είναι η μισή δουλειά. Σε σχέση με το ασήμωμα πάντως, κάνε εσύ τη δουλειά και μή σε νοιάζει τίποτα :)
 
Λαζόπολις, :)

Ακίνδυνε, η έμφαση στο αλάνθαστη. Εν αντιθέσει με τις χαρτοκαφεμάντισσες που λυμαίνονταν ως τώρα τον χώρο του Χαλανδρίου. Ο οποίος χώρος δεν είναι ενιαίος: Υπάρχει το Κάτω Χαλάνδρι, ο Συνοικισμός, η Τούφα, το Άνω Νέο, το Πάτημα... Ένας μικρόκοσμος.
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?